Käytetyllä Toyota-trukilla on laatutakuu

8 minuuttia luettavaa

käytetyt trukit

Vaikka et ostaisikaan upouutta trukkia, vaan päätyisitkin ostamaan käytetyn trukin, laadusta ei kannata tinkiä. Ostaessasi käytettyä trukkia haluat todennäköisesti vakuuttua siitä, että ostamasi trukki kestää käyttöympäristösi haasteet ja toimii tehokkaasti. Panostamalla ostotilanteessa käytetyn trukin laatuun, varmistat myös laitteen jälleenmyyntiarvon säilymisen

Käytetyn trukin jälleenmyyntiarvoon vaikuttavat monet tekijät. Investointi laatuun trukkihankinnassa säästää rahaa käytön toisessa päässä. Trukin omistajana voit myös itse vaikuttaa trukkisi jälleenmyyntiarvoon oikeilla toimilla ja ratkaisuilla.

käytetyt trukit - BT runko

Laatua pitkällä kokemuksella

Toyota-trukkien laadun takeena on yhtiömme pitkä historia. Yli sadan toimintavuoden aikana olemme lunastaneet paikkamme maailman johtavana sisälogistiikkaratkaisujen toimittajana.

Kaikki Toyotan trukit valmistetaan Ruotsissa Toyota Production System (TPS) mukaan. TPS on yleisesti ymmärretty käsite autonvalmistusalalla ja siihen liittyvillä teollisuudenaloilla. Sen avulla tuottavuutta pystytään parantamaan jatkuvasti luopumatta asiakkaiden laatuun ja toimitusaikatauluihin liittyvistä odotuksista.

käytetyt trukit - finalinspction

Toyota-trukkien laatuun ja ympäristöystävällisyyteen voi luottaa

Muutamien vuosien käytön jälkeen osa Toyotan trukeista palautuu meille vaihtokaupassa. Kun käytetty trukki saapuu meille teemme kunto- ja käyttötarkastuksen, jolloin päätämme onko trukki tarpeeksi hyvässä kunnossa kunnostettavaksi ja edelleen myytäväksi Riskitön ratkaisu -vaihtotrukkina.

Katso video Toyotan trukkien elinkaaresta

 

Huolehdi säännöllisestä huollosta

Jälleenmyyntiarvoon vaikuttavat myös tarjolla olevat jälkimarkkinapalvelut eli huollon ja varaosien saatavuus. Tunnetulla merkillä kuten Toyotalla on maan kattavat palvelut jälkimarkkinoilla. Huolettomimmin selvitä huoltotoimenpiteistä solmimalla Toyotan kanssa huolto- ja kunnossapitosopimuksen.

Toyota-trukin omistajana voit myös itse vaikuttaa koneesi/laitteesi jälleenmyyntiarvoon.

Näillä toimenpiteillä säilytät trukin arvon parhaiten:
  • Osta trukki luotettavalta merkkimyyjältä.
  • Huolla ja korjauta trukki aina Toyotan valtuuttamassa merkkihuollossa. Silloin tiedät, että trukissasi käytetään aina Toyotan ja BT:n aitoja varaosia.
  • Huolehdi, että trukissa on asianmukaiset kone- ja nostoarvokyltit kotimaisilla kielillä. Tarkista myös, että käytetyt mittayksiköt ovat oikein. Huomioi, että nostoarvokylteissä pitää muuttaa nostoarvoa, mikäli trukkiin on hankittu lisälaitteita. Mikäli vaatimukset eivät täyty, trukki on laiton.
  • Käytä trukkia aina vain sille tarkoitetuissa tehtävissä turvallisesti ja harkiten.
  • Anna käytetty trukkisi myyntiin meille Riskitön ratkaisu - vaihtotrukkina. Tämä on laadun tae myös ostajalle.

 Meille trukkien valmistajana ja myyjänä laitteiden turvallisuus, laatu ja suorituskyky ovat ensisijaisen tärkeitä tekijöitä. Uskomme, että nämä samat asiat ovat tärkeitä myös sinulle trukin myyjänä tai ostajana. Investoidessa trukin hankintaan joko uutena tai käytettynä, kannattaa pitää huolta, että laite säilyttää arvonsa mahdollisimman hyvin. Toyota-trukin laatutakuu takaa hyvän jälleenmyyntiarvon.

 Toyotalta löydät käytetyt trukit satunnaiseen ja säännölliseen käyttöön. Millaista trukkityyppiä etsit? Pyydä tarjous Toyota vaihtotrukista.Pyydä tarjous

 

Suositut blogi-artikkelit