Käytetyllä Toyota-trukilla on hyvä jälleenmyyntiarvo

Jukka Heinonen - 13 joulukuuta 2018

Käytetyn trukin jälleenmyyntiarvoon vaikuttavat monet tekijät. Investointi laatuun trukkihankinnassa säästää rahaa käytön toisessa päässä. Trukin omistajana voit myös itse vaikuttaa trukkisi jälleenmyyntiarvoon oikeilla toimilla ja ratkaisuilla.

Toyota-trukkien laadun takeena on yhtiömme pitkä historia. Yli sadan toimintavuoden aikana olemme lunastaneet paikkamme maailman johtavana sisälogistiikkaratkaisujen toimittajana. Kaikki Toyotan trukit ovat valmistettu Toyota Production System (TPS) mukaan. Asiakkaamme tietävät, että Toyota-trukkien laatuun voi luottaa. Siksi tarjoamme esimerkiksi uusille BT haarukkavaunujen rungolle elinikäisen takuun (99 vuotta).

käytetyt trukit - BT runko

 

Toyotan vaihtotrukkien konsepti

Riskitön ratkaisu on Toyotan vaihtotrukkien konsepti. Muutamien vuosien käytön jälkeen osa trukeista palautuu meille vaihtokaupassa. Kun käytetty trukki saapuu meille teemme kunto- ja käyttötarkastuksen, jolloin päätämme onko trukki tarpeeksi hyvässä kunnossa kunnostettavaksi ja edelleen myytäväksi Riskitön ratkaisu -vaihtotrukkina. Valitsemme Riskitön ratkaisu -vaihtotrukeiksi vain niitä Toyota- ja BT-käytettyjä trukkeja, joiden kunnossapidosta olemme vastanneet itse aidoilla Toyota- ja BT-varaosilla koko niiden käyttöiän ajan. Käytetyt trukkimme käyvät läpi monipuolisen huolto- ja tarkastusohjelman ennen uudelleen myyntiä. Katso oheinen video Toyotan trukkien elinkaaresta.

 

 

 

Riskitön ratkaisu -vaihtotrukkeihin kuuluu aina takuu. Myönnämme kunnostetuille käytetyille trukeille kolmen kuukauden ja/tai 300 tunnin takuun. Solmimalla kanssamme huoltosopimuksen vähintään 12 kuukaudeksi nostaa se takuun 12 kuukauteen ja/tai 500 tuntiin.


Toyota-trukkien laatuun voi luottaa

Toyota-trukkien laadusta hyötyvät niin käytettyjen trukkiemme ostajat kuin myyjätkin. Myyjänä saat trukillesi hyvän jälleenmyyntihinnan ja ostajana voit luottaa käytetyn laitteen laatuun. Tuotteidemme laatuun ja arvostukseen vaikuttavia tekijöitä ovat myös trukeillemme myönnetty ECO-merkintä, joka kertoo sitoutumisestamme vähentää ympäristöjätettä. Tämän päivän ekovalistuneille asiakkaille ympäristövaikutuksilla on merkitystä, myös käytettyjen laitteiden kaupassa.

käytetyt trukit - finalinspction

Jälleenmyyntiarvoon vaikuttavat myös tarjolla olevat jälkimarkkinapalvelut eli huollon ja varaosien saatavuus. Tunnetulla merkillä kuten Toyotalla on maan kattavat palvelut jälkimarkkinoilla. Toyota-trukin omistajana voit myös itse vaikuttaa koneesi/laitteesi jälleenmyyntiarvoon. 

Näillä toimenpiteillä säilytät trukin arvon parhaiten:

  • Osta trukki luotettavalta merkkimyyjältä.
  • Huolla ja korjauta trukki aina Toyotan valtuuttamassa merkkihuollossa. Silloin tiedät, että trukissasi käytetään aina Toyotan ja BT:n aitoja varaosia.
  • Huolehdi, että trukissa on asianmukaiset kone- ja nostoarvokyltit kotimaisilla kielillä. Tarkista myös, että käytetyt mittayksiköt ovat oikein. Huomioi, että nostoarvokylteissä pitää muuttaa nostoarvoa, mikäli trukkiin on hankittu lisälaitteita.Mikäli em. vaatimukset eivät täyty, niin trukki on laiton.
  • Käytä trukkia aina vain sille tarkoitetuissa tehtävissä turvallisesti ja harkiten.
  • Anna käytetty trukkisi myyntiin meille Riskitön ratkaisu - vaihtotrukkina. Tämä on laadun tae myös ostajalle.

 

Meille trukkien valmistajana ja myyjänä laitteiden turvallisuus, laatu ja suorituskyky ovat ensisijaisen tärkeitä tekijöitä. Uskomme, että nämä samat asiat ovat tärkeitä myös sinulle trukin myyjänä tai ostajana. Investoidessa trukin hankintaan joko uutena tai käytettynä, kannattaa pitää huolta, että laite säilyttää arvonsa mahdollisimman hyvin. Toyota-trukin laatutakuu takaa hyvän jälleenmyyntiarvon. 

Toyotalta löydät käytetyt trukit satunnaiseen ja säännölliseen käyttöön. Millaista trukkityyppiä etsit? Pyydä tarjous Toyota vaihtotrukista.Pyydä tarjous

 

Lataa myös ostajan opas, niin tiedät mitkä asiat kannattaa ottaa huomioon käytettyä trukkia ostaessasi.

 Lataa käytetyn trukin ostajan opas

Haluatko tutustua valikoimaan? Tutustu käytettyjen trukkien valikoimaan tästä »

 

Jukka Heinonen

Jukka on työskennellyt Toyotalla myyntijohtajana vuodesta 2010 ja hänellä on laaja-alaista osaamista myynnin ja sen eri osa-alueiden kehittämisessä trukkialalalla.

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli