Miksi keskittää sisälogistiikka yhdelle toimittajalle?

5 minuuttia luettavaa

toyota trukit , trukkihuolto , I_Site

Yritykset ovat perinteisesti käyttäneet useita toimittajia hankkiessaan laitteita, palveluita ja konsultointia liiketoimintaansa varten. Tämä voi olla houkutteleva toimintatapa, sillä silloin sopiva toimittaja voidaan valita tämän osaamisen perusteella sekä ottaen huomioon sen, miten hyvin tämä vastaa tarpeisiisi. Eihän esimerkiksi elintarvikkeitakaan osteta rautakaupasta.

Entä jos nämä voisi kuitenkin yhdistää? Entä jos sinun ei tarvitsisikaan ajaa kahden paikan välillä näitä palveluita varten?

Useiden sisälogistiikan toimittajien kanssa toimiminen tuo lisätyötä, vaatii enemmän aikaa jokaisen toimittajan kanssa kommunikointiin ja voi estää sinua saavuttamasta parasta ratkaisua, jossa huomioidaan kaikki liiketoimintasi osa-alueet.

Mietitäänpä seuraavaa: Jos pyydät tarjouksen yhdeltä yritykseltä hyllyjärjestelmästä, toiselta trukista ja kolmannelta huoltosopimuksesta, miten voit olla varma siitä, että saat optimaalisen ratkaisun? Miten voit olla varma, että tilasi on optimoitu kaikkien näiden erilaisten laitteiden tai palveluiden kannalta?

Kun harkitset sisälogistiikan kokonaisratkaisujen toimittajaa, muista seuraavat asiat:

  • Hankintojen keskittäminen ei pelkästään helpota omaa toimintaasi, vaan auttaa optimoimaan liiketoimintasi kaikki osa-alueet
  • Luotettava sisälogistiikan kokonaisratkaisujen toimittaja osaa optimoida tilat, työvirrat ja järjestelmät
  • Pätevä sisälogistiikan kokonaisratkaisujen toimittaja auttaa sinua hyödyntämään tekniikkaa, jonka avulla saadaan aikaan erinomaisesti toimiva automatisoitujen ja manuaalisten materiaalinkäsittelyprosessien yhdistelmä

Kokonaisratkaisujen toimittajista kukaan ei vastaa erilaisiin haasteisin yhtä hyvin kuin Toyota. Toyotalla on käytössään laajin sisälogistiikkaratkaisujen valikoima, joka pystyy käsittelemään materiaaleja kaikissa toimitusketjun vaiheissa. Toyotan tuotteet hoitavat kaiken aina paketeista ja lavoista säiliöihin saakka.

Mikä on paras trukki? Toyotan trukit ovat luotettavia ja tehokkaita.

Suositut blogi-artikkelit