Smart Truck -trukin huolto ja käyttöaste

6 minuuttia luettavaa

Yrityksen liiketoiminta edellyttää tehokkaita logistiikkatoimintoja, ja sitä varten trukkien on oltava käytettävissä silloin kun niitä tarvitaan. Toyotan Smart Truck -trukkien avulla voimme kehittää toimintaasi käyttämällä telematiikkatietoja trukkien huollon tehostamiseen. Järjestelmään yhdistettyjen trukkien ansiosta voit siirtyä ennakoivaan huoltoon. Se tarkoittaa trukin huoltoa ennen kuin mitään tapahtuu, jotta aikaa vieviä korjauksia ei tulisi lainkaan. Lue, miten Smart Truck -trukit voivat tehostaa huoltotoimintoja ja pidentää koneiden käyttöaikaa.


Toyota Smart Trucks

 

Nopeaa ja tehokasta huollon suunnittelua

Yhdistettävyys eli telematiikka on tärkeää tehokkaan trukkihuollon kannalta.  Se on yksi Toyota Production System -tuotantojärjestelmään (Lean) perustuvan Toyota Service Concept -huoltomallimme (TSC) arvoista. Toyota Service Concept tarkoittaa, että voimme tarjota sinulle parempaa huollon suunnittelua, enemmän lisäarvoa ja vähemmän hävikkiä. Logistiikkatoimintojesi kokonaistehokkuus paranee.

Kun yhdistät Smart Truck -trukit I_Site-järjestelmään, niin voit myös tehdä huoltopyynnön suoraan järjestelmän käyttöliittymän kautta. Saat suoran yhteyden huollon asiakaspalveluun ja voit jopa liittää mukaan kuvan ja/tai tarkemman kuvauksen ongelmasta. Myös tiedot huolto- ja korjauskustannuksista ovat saatavilla, kun trukit ovat yhteydessä Toyota I_Site -järjestelmään.

Reaaliaikaiset tiedot huoltoteknikoille

Toyota I_Site -järjestelmän avulla käyttäjällä on mahdollisuus muodostaa yhteys Toyotan uuteen mekaanikoille tarkoitettuun mobiilihuoltoalustaan, T-Streamiin. Sillä voidaan siirtää ja päivittää järjestelmään yhdistettyjen trukkien tiedot suoraan mekaanikolle. Reaaliaikaista tietoa vastaanottavat kenttämekaanikot voivat varmistaa, että laitteisto toimii oikein ja tehokkaasti. Lisäksi mekaanikko voi tarkistaa käyttötunnit etänä. Näin vältetään tarpeettomat huoltokäynnit ja huoltotoimenpiteet voidaan ajoittaa oikeaan hetkeen. Täten trukkien seisonta-aika vähenee ja trukkikaluston kokonaiskustannuksesi pienenevät.

Maksimaallinen käyttöaste

Kun hankit Toyotan Smart Truck -trukin, niin trukkitoiminnan tietojen kerääminen voidaan aloittaa heti. Ennakoivan huollon soveltaminen tuo kustannussäästöä ja kilpailuetua alusta lähtien. Tällöin seisonta-aika lyhenee ja trukin käyttö tehostuu mikä säästää sekä aikaa että rahaa.

Näin kehitämme yhdessä optimoitua huoltomallia, joka vaikuttaa mahdollisimman vähän liiketoimintaasi esimerkiksi keskeytyksien muodossa.

Lataa opas Smart Truck -konseptin eduista

Lue lisää: Toyota I_Site_etähallintaratkaisusta »

Lue lisää: Toyotan Smart Truck - konseptista » 

Lue artikkeli: Smart Truck -trukin hyödyt »

 

Suositut blogi-artikkelit