Suomen suurin vaihtotrukkitalo — valikoimassa 10 000 käytettyä trukkia

Jukka Heinonen - 4 joulukuuta 2018

Aina ei kannata ja tarvitse ostaa uutta konetta. Valikoimassamme on ympäri vuoden lähes 10.000 käytettyä trukkia, jotka ovat perusteellisen tarkastus- ja kunnostusohjelmamme ansiosta hyvässä kunnossa. Vaihtotrukeistamme löytyy myös uuden veroisia koneita.

Laajan kansainvälisen verkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan käytetyt trukit erilaisiin tarpeisiin. Verkkokaupastamme löydät trukit varastoihin, lastaukseen ja purkuun sekä tuotantoympäristöihin.

käytetty trukki

Käytetyt trukit erilaisiin tarpeisiin

Riskitön ratkaisu -vaihtotrukkimme on jaettu kolmeen luokkaan koneiden iän, kunnon ja käyttömäärän perusteella. Kun tiedät, millaiseen käyttöön konetta tarvitset, voimme tarjota sinulle juuri oikeanlaista vaihtoehtoa. Vaihtotrukkimme on jaettu kolmeen luokkaan:

Basic

Kun tarvitset trukkia epäsäännöllisesti tai vain muutaman tunnin viikossa. Trukkien ikä on max 10-12 vuotta ja koneen akun kapasiteetista on jäljellä yli 50%. 

Premium

Kun käytät trukkia säännöllisesti. Trukin ikä on max 10-12 vuotta ja koneen akun kapasiteetista on jäljellä yli 70%.

Premium+

Kun tarvitset uutta vastaavaa trukkia. Trukin ikä on max 2,5 vuotta tai 2000 tuntia ja koneen akun kapasiteetista on jäljellä yli 90%.


Myös käytetty trukki voi olla laadukas

Käytetyn laitteen hankinnassa ostaja yleensä pohtii missä kunnossa laite on ja voiko sen laatuun ja kestävyyteen luottaa. Me annamme kaikille vaihtotrukeillemme laatutakuun. Riskitön ratkaisu -vaihtotrukeiksi hyväksymme vain niitä Toyota- ja BT-trukkeja, joiden kunnossapidosta olemme itse vastanneet. Meillä on siten tiedossa kaikkien vaihtokoneidemme huoltohistoria.

käytetyt trukit - kunnossapito

Kaikki vaihtotrukkimme ovat käyneet läpi perusteelliset tarkastus- ja kunnostusohjelmat. Koneissa on käytetty ainoastaan Toyotan ja BT:n aitoja varaosia ja tarvittavat CE-todistukset, tekniset asiakirjat, konekyltit yms. dokumentaatio on tallessa. Nämä ovat merkittäviä laadun takeita sinulle ostajana. Sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä.

Myönnämme kaikille käytetyille meillä kunnostetuille trukeille kolmen kuukauden ja/tai 300 tunnin takuun. Mikäli haluat solmia kanssamme huoltosopimuksen vähintään 12 kuukaudeksi, nostamme takuun 12 kuukauteen ja/tai 500 tuntiin. 

Milloin käytetty trukki on oikea valinta?

Käytetty kone on aina hyvä vaihtoehto, jos hankintabudjetti on tiukka. Käytetyn trukin saat huomattavasti edullisempaan hintaan erityisesti silloin, kun hankit konetta epäsäännölliseen käyttöön. Käytettyjen vaihtotrukkiemme etuna on myös niiden nopea toimitus. Parhaimmassa tapatuksessa voit saada koneen käyttöösi vaikka saman tien.

Mikäli etsit jotain tiettyä konemallia, jota verkkokaupassamme ei juuri, sillä hetkellä ole kannattaa meihin ottaa rohkeasti yhteyttä. Usein halutunlainen trukki löytyy kumppaniverkostomme kautta.

Muistathan myös, että mikäli trukin tarpeesi on vain väliaikaista, voimme vuokrata sinulle käytetyn laitteen. Vuokraamme trukkeja lyhyistä ajanjaksoista aina seitsemään vuoteen. Vaihtoehtona on myös kokeile ja osta -konsepti, jossa saat kokeilla trukkia ennen ostopäätöstä yhden kuukauden ajan edullisella vuokrahinnalla.

Toyotalta löydät käytetyt trukit satunnaiseen ja säännölliseen käyttöön. Lataa ostajan opas, niin tiedät mitkä asiat kannattaa ottaa huomioon käytettyä trukkia ostaessasi.

 Lataa käytetyn trukin ostajan opas

Haluatko tutustua valikoimaan? Tutustu käytettyjen trukkien valikoimaan tästä »

 

Aiheet: käytetyt trukit

Jukka Heinonen

Jukka on työskennellyt Toyotalla myyntijohtajana vuodesta 2010 ja hänellä on laaja-alaista osaamista myynnin ja sen eri osa-alueiden kehittämisessä trukkialalalla.

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli