Suomen suurin vaihtotrukkitalo — valikoimassa 10 000 käytettyä trukkia

10 minuuttia luettavaa

käytetyt trukit

Aina ei kannata ja tarvitse ostaa uutta konetta. Kansainvälisen verkostomme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme lähes 10.000 käytettyä trukkia, jotka ovat käyneet läpi perusteellisen tarkastus- ja kunnostusohjelmamme.

Laajan kansainvälisen verkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan käytetyt trukit erilaisiin tarpeisiin. Verkkokaupastamme löydät trukit varastoihin, lastaukseen ja purkuun sekä tuotantoympäristöihin. Voit myös tulla tutustumaan vaihtotrukkien valikoimaan paikanpäälle: Korpivaarantie 1, Vantaa. Katso sijainti kartalta »

käytetty trukki

Käytetyt trukit erilaisiin tarpeisiin

Riskitön ratkaisu -vaihtotrukkimme on jaettu kolmeen luokkaan koneiden iän, kunnon ja käyttömäärän perusteella. Kun tiedät, millaiseen käyttöön konetta tarvitset, voimme tarjota sinulle juuri oikeanlaista vaihtoehtoa. Vaihtotrukkimme on jaettu kolmeen luokkaan:

Basic
 • Takuu- 1 kk tai 100h
 • Trukin ikä max.10 -12 vuotta - riippuen mallista
 • Akun kapasiteetista ja renkaiden kulutuspinnasta jäljellä yli50%
 • Maalipinta kunnostettu mahdollisten kulumien osalta
 • Tarvittavat kulutusosat vaihdettu
Premium
 • Takuu- 3 kk tai 300h, huoltosopimuksella 12 kk tai 500h
 • Trukin ikä max. 10 - 12 vuotta - riippuen mallista
 • Akun kapasiteetista ja renkaiden kulutuspinnasta jäljellä yli70%
 • Maalipinta uusittu tarvittaessa
 • Tarvittavat kulutusosat vaihdettu
Premium+
 • Takuu- 3 kk tai 300h, huoltosopimuksella 12 kk tai 500h
 • Trukin ikä max. 30kk tai 2000h
 • Akun kapasiteetista ja renkaiden kulutuspinnasta jäljellä yli 90%
 • Maalipinta uutta vastaava
 • Kaikki käyttöosat uudet tai uutta vastaavat


Myös käytetty trukki voi olla laadukas

Käytetyn laitteen hankinnassa ostaja yleensä pohtii missä kunnossa laite on ja voiko sen laatuun ja kestävyyteen luottaa. Me annamme kaikille vaihtotrukeillemme laatutakuun. Riskitön ratkaisu -vaihtotrukeiksi hyväksymme vain niitä Toyota- ja BT-trukkeja, joiden kunnossapidosta olemme itse vastanneet. Meillä on siten tiedossa kaikkien vaihtokoneidemme huoltohistoria.

käytetyt trukit - kunnossapito

Kaikki vaihtotrukkimme ovat käyneet läpi perusteelliset tarkastus- ja kunnostusohjelmat. Koneissa on käytetty ainoastaan Toyotan ja BT:n aitoja varaosia ja tarvittavat CE-todistukset, tekniset asiakirjat, konekyltit yms. dokumentaatio on tallessa. Nämä ovat merkittäviä laadun takeita sinulle ostajana. Sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä.

Myönnämme kaikille käytetyille meillä kunnostetuille trukeille kolmen kuukauden ja/tai 300 tunnin takuun. Mikäli haluat solmia kanssamme huoltosopimuksen vähintään 12 kuukaudeksi, nostamme takuun 12 kuukauteen ja/tai 500 tuntiin. 

Milloin käytetty trukki on oikea valinta?

Käytetty kone on aina hyvä vaihtoehto, jos hankintabudjetti on tiukka. Käytetyn trukin saat huomattavasti edullisempaan hintaan erityisesti silloin, kun hankit konetta epäsäännölliseen käyttöön. Käytettyjen vaihtotrukkiemme etuna on myös niiden nopea toimitus. Parhaimmassa tapatuksessa voit saada koneen käyttöösi vaikka saman tien.

Mikäli etsit jotain tiettyä konemallia, jota verkkokaupassamme ei juuri, sillä hetkellä ole kannattaa meihin ottaa rohkeasti yhteyttä. Usein halutunlainen trukki löytyy kumppaniverkostomme kautta.

Muistathan myös, että mikäli trukin tarpeesi on vain väliaikaista, voimme vuokrata sinulle käytetyn laitteen. Vuokraamme trukkeja lyhyistä ajanjaksoista aina seitsemään vuoteen.

Toyotalta löydät käytetyt trukit satunnaiseen ja säännölliseen käyttöön. Millaista trukkityyppiä etsit? Pyydä tarjous Toyota vaihtotrukista.PYYDÄ TARJOUS

 

Lataa myös ostajan opas, niin tiedät mitkä asiat kannattaa ottaa huomioon käytettyä trukkia ostaessasi.

 Lataa käytetyn trukin ostajan opas

 

Haluatko tutustua valikoimaan? Tutustu käytettyjen trukkien valikoimaan tästä »

 

Suositut blogi-artikkelit