Suomen suurin varastovalikoima käytettyjä trukkeja

Picture of Jukka Heinonen

Jukka Heinonen

8 minuuttia luettavaa

trukin ostaminen , käytetyt trukit

Trukin hankinnassa on hyvä ottaa huomioon, että aina ei tarvitse hankkia uutta trukkia. Käytetty trukki voi olla parempi vaihtoehto esimerkiksi tilanteessa, jossa pääkäytössä olevalle kalustolle halutaan varakoneita tai käyttöaste on muuten alhainen. Käytetyllä trukilla on myös huomattavasti edullisempi hinta ja lyhyt toimitusaika. Parhaassa tapauksessa saat käytetyn trukin käyttöösi saman tien.

ToyotaMH_Forklift_WithTexts_H264-1

  

Jos käytetty trukki on hankintalistalla, listasimme päätöksesi tueksi 5 syytä, miksi hankkia käytetty trukki Toyotalta:

1. Suomen suurin käytettyjen trukkien valikoima

Tiesitkö, että Toyotalla on Suomen suurin varastovalikoima käytettyjä trukkeja ja että monipuolisesta valikoimasta löytyy kaikkea pumppukärryistä sähkökäyttöisiin vastapainotrukkeihin? Mikä parasta, valikoima on saatavilla myös verkkokaupastamme.

Kansainvälisen verkostomme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme lähes 10 000 käytettyä trukkia, joista jokainen on käynyt läpi laajan tarkastus- ja kunnostusohjelman.

 

2. Käytetyn trukin voit hankkia sinulle sopivalla tavalla

Toyotalta käytetyn trukin voit hankkia juuri teidän yritykselle sopivalla tavalla: ostaa, vuokrata, liisata tai maksaa osamaksulla. Haluamme, että käytetyn trukin hankinta on mahdollisimman helppoa – voit tehdä sen verkkokaupassamme tai ottaa yhteyttä myyjiimme.

Käytetyn trukin ostaminen ei ole aikaisemmin ollut näin helppoa. Verkkokaupastamme saat valittua trukkiisi myös lisäpalvelut, kuten huolto- ja ylläpitosopimukset, ja maksu onnistuu laskulla tai yleisimmillä luottokorteilla. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, ja trukki toimitetaan sinulle valitsemallasi tavalla. Voit myös noutaa sen Vantaan toimipisteeltämme.

Käytössäsi on myös myyjiemme vahva ammattitaito. Myyjämme auttavat sinua valitsemaan sopivan kaluston käyttöympäristöösi oli ajatuksissasi osto, leasing, vuokraus tai osamaksu.

Kun trukin tarve on väliaikainen, voimme vuokrata trukin yrityksesi tarpeen mukaan. Vuokra-aika voi olla hyvin lyhyt ajanjakso tai jopa seitsemän vuotta. Vuokraaminen on huoleton ratkaisu – me huolehdimme kalustostasi vuokra-aikana.

 

3. Käytetyn trukin jälleenmyyntiarvo on hyvä

Kaikki Toyotan trukit valmistetaan Toyota Production System (TPS) mukaan. Olemme toimineet alalla pitkään ja lunastaneet paikkamme johtavana sisälogistiikkaratkaisujen toimittajana.

Laadun ohelle asiakkaat arvostavat trukeillemme myönnettyä ECO-merkintää, joka kertoo sitoutumisestamme ympäristöjätteiden vähentämiseksi. Kestävän kehityksen strategian mukaisesti pyrimme minimoimaan toimintamme ympäristövaikutukset.

 

4. Vaihtotrukkimme ovat luotettavia

Kaikki meille palautuvat trukit käyvät läpi laajan ja monipuolisen käyttö- ja kuntotarkastuksen. Valitsemme kunnostettavaksi vain ne trukit, joiden kunnossapidosta olemme itse vastanneet ja joissa on käytetty vain aitoja Toyota- ja BT-varaosia. Tarjoamme kaikille vaihtotrukeillemme laatutakuun.

Tarjoamme huoltosopimuksen alaisiin tarkastettuihin trukkeihin jopa 12 kuukauden takuun! Vaihtotrukeista ei puutu asiakirjoja eikä todistuksia, vaan dokumentointi on aukotonta. Näin voit myös olla varma trukin huolto- ja omistushistoriasta.

Ennen ostopäätöksen tekoa, voit kokeilla trukkia kuukauden ajan omassa käyttöympäristössäsi. Maksat vain edullisen kuukausimaksun etkä sitoudu mihinkään. Näin voit varmistua trukin toimivuudesta ja soveltuvuudesta tarpeisiisi.

Aidot Toyota trukit toimitettuna kolmessa päivässä-1

 

5. Käytetyille trukeille takuu- ja huoltosopimus

Myönnämme kaikille käytetyille trukeille 3kk ja/tai 300 tunnin takuun. Tämä kuuluu aina trukkeihimme. Kun solmit huoltosopimuksen kanssamme, nostat takuun vähintään 12 kuukaudeksi ja/tai 500 tuntiin.

Tarjoamme erilaisia huolto- ja ylläpitosopimuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Valitse juuri sinun yrityksellesi sopivin tapa hankkia trukki Suomen laajimmasta vaihtotrukkivalikoimasta – tilaa verkkokaupasta, ota yhteyttä myyjiimme tai tule Vantaalle koeajolle!

Haluatko tutustua valikoimaan? Tutustu käytettyjen trukkien valikoimaan tästä »

Suositut blogi-artikkelit