Vaihtotrukin käyttötarkastus ja kunnostus

Picture of Jukka Heinonen

Jukka Heinonen

5 minuuttia luettavaa

käytetyt trukit

Toyotan kaikki Riskitön ratkaisu –vaihtotrukit ovat käyneet läpi monipuolisen kunnostuksen: käyttötarkastuksen, pesun, laajan tarkastusohjelman, maalauksen (tarvittaessa) sekä lopputarkastuksen. Laatutakuumme tarkoittaa, että valitsemme kunnostettaviksi vain niitä Toyota- ja BT-trukkeja, joiden kunnossapidosta olemme itse vastanneet. Näin pystymme tarjoamaan jokaiselle käytetylle trukille takuun.

 käytetty trukki - käyttötarkastus ja kunnostus

Kunto- ja käyttötarkastuksen monet vaiheet

Meille saapunut käytetty trukki käy läpi monipuolisen kunto- ja käyttötarkastuksen. Tarkastuksen perusteella teemme päätöksen, onko trukki tarpeeksi hyvässä kunnossa kunnostettavaksi ja myytäväksi.

Pesemme huolellisesti käytetyn trukin ennen kuin se menee myyntiin. Huollossa varmistamme laajan tarkastusohjelman avulla, että trukki on kunnossa. Tarkastusohjelmassa testaamme moottorin, voimansiirron, etuakselin ja jarrut, ohjauslaitteet, ohjaamon/turvakehän, maston ja kuormankäsittelylaitteet, lisälaitteet, renkaat ja vanteet sekä hydrauliikan.

Jos on tarvetta, maalaamme käytetyn trukin uudelleen, jolloin siitä tulee lähes uudenveroinen. Lopputarkastuksessa testaamme trukin toimivuuden kuorman kanssa ja täydennämme dokumentteja. Tämän jälkeen vaihtotrukki on valmis aloittamaan uuden elinkaarensa Riskitön Ratkaisu -vaihtotrukkina.

 käytetty-trukkikunnostuksen-vaiheet

Toyotan kaikki Riskitön ratkaisu –vaihtotrukit ovat käyneet läpi monipuolisen kunnostuksen.


Riskitön Ratkaisu takuuna Toyotan luotettavasta laadusta

Ne Toyota- ja BT-trukit, joiden kunnossapidosta olemme vastanneet itse aidoilla Toyota- ja BT-varaosilla koko niiden käyttöajan, valikoituvat Riskitön ratkaisu -vaihtotrukeiksi. Riskitön Ratkaisu -vaihtotrukeille on saatavilla jopa 12 kuukauden takuu.

Lisäksi kaikissa vaihtotrukeissamme on vaadittavat asiakirjat ja todistukset kunnossa. Saat varmuuden trukin huolto- ja omistushistoriasta sekä myyntihetken kunnosta. Voit varmistua käytetyn trukin laadukkuudesta myös kokeilemalla sitä kuukauden ajan edullisella kuukausihinnalla ilman sitoutumispakkoa.

Lataa myös ostajan opas, niin tiedät mitkä asiat kannattaa ottaa huomioon käytettyä trukkia ostaessasi.

Lataa käytetyn trukin ostajan opas

 

Tarjoamme Toyota vaihtotrukin hankintaan kolme eri vaihtoehtoa: osta verkkokaupasta, kokeile ja osta tai vuokraa. Lue artikkeli: Kolme tapaa hankkia käytetty trukki »

 

Suositut blogi-artikkelit