10 vuokratrukkivinkkiä onnistuneeseen kesäsesonkiin

7 minuuttia luettavaa

kustannussäästöt , trukkien vuokraus , varastonhallinta

Kevään ja kesän  sesonki lähestyy ja siihen kannattaa varautua hyvissä ajoin. Tässä Toyota Material Handling Finland Oy:n asiantuntijan vinkit, miksi vuokratrukkien varaukset tulevalle sesongille kannattaa tehdä jo nyt.

1. Keskity rauhassa omaan bisnekseen

Hoida vuokratrukkiasia kuntoon ajoissa, niin saat to-do-listalta sen pois. Kun sesongin trukkihuolia ei tarvitse miettiä, pystyt rauhassa keskittymään liiketoiminnan kannalta oleellisiin asioihin.

2. Juuri se oikea trukki

Kun olet ajoissa liikkeellä, saat varmasti käyttöösi juuri sellaisen trukkimallin, jota tarvitset. Vaikka kalustomme on laaja ja runsas, jotkut sesonkipiikit saattavat aiheuttaa pulaa suosituimmissa malleissa. Mitä erikoisempi työtehtävä on kyseessä, sitä aikaisemmin kannattaa trukin vuokraus varmistaa.

3. Asiantuntevaa palvelua

Saat asiantuntevaa palvelua ja sinulle löydetään juuri se oikea trukki. Toyotan asiantuntija löytää vuokramallistosta sopivan trukin, jos vaikkapa nostokorkeudet ovat viime vuodesta muuttuneet tai toivot ahtaassa tilassa ja ruuhkaisessa paikassa näppärästi toimivaa entistä pienikokoisempaa mallia. Asiantuntija voi suositella käyttöön myös uutuusmallia. Vuokraus onkin hyvä tapa testata, sopisiko se uusin malli omaan käyttöön ja mahdollisesti korvaamaan vanhempaa kalustoa.

161123-150-print

4. Saat turvallisen kaluston

Turvallisuus ennen kaikkea! On hyvä muistaa, että vuokratrukit ovat aina tarkastettuja ja sertifioituja. Vuokratrukilla kuskin on ergonomista ja turvallista työskennellä.

5. Saat vakuutetun kaluston

Toyotan vuokratrukit on ryhmäliikennevakuutettuja. Myös tämä lisää turvallisuutta.

6. Huolto pelaa

Se, mistä saamme paljon kiitosta, on toimiva kenttähuolto. Ensinnäkin kaikki vuokratrukkimme ovat mukana tarkassa huolto-ohjelmassamme. Kun sesonkiaikaan käyttöaste on kova, kaikenlaista voi aina sattua. Jos vuokratrukki menee epäkuntoon, kenttämekaanikkomme tulee paikalle ja korjaa trukin. Ja jos trukki vaatii suurempaa korjausta, eikä sitä saada hetkessä kuntoon, saat tilalle ehjän toimivan trukin. Tämä on erityisen tärkeää juuri sesonkiaikana, jolloin trukeille tulee paljon ajoa.

7. Tarkan markan trukkeja

Huollettu ja uusi vuokratrukki on taloudellinen peli. Uusimmat mallit kuluttavat polttoainetta aina vähemmän kuin vanhemmat. Vuokratrukkimallistossa on tarjolla myös sähkötrukkeja, joita kannattaa kokeilla, jos ne käyttöösi sopivat. Ekologisuus vastuullisuus ovat myös tärkeitä asioita.

8. Pidä niin pitkään kuin tarvitset

Suomen kesä on vaihteleva. Joskus se loppuu lyhyeen ja toisinaan se voi kestää pitkälle syksyyn. Niinpä sesonki voi yllättäen venyä suunniteltua pidemmäksi. Vuokrasuhteemme on voimassa myös sesonkituotteissa toistaiseksi. Sen ansiosta ei tarvitse maksaa turhasta ja toisaalta, jos tarvetta vuokratrukille onkin ennakoitua pidempään, se toimii apuvoimana niin pitkään kuin sesonkia ja kesää riittää.

9. Helppoa

Kun vuokraat trukin, maksat helppoudesta. Saat huolletun ja turvallisen trukin juuri silloin kun sitä tarvitset. Ja kun et sitä enää tarvitse, trukki haetaan paluurahdissa. Vuokratrukissa ei ole sitoutumispakkoa. Helppoa kuin heinän teko!

10. Mukavaa ja tehokasta

Hyvä ja toimiva trukki on sellainen, josta kaikki tykkäävät. Myös kuskit kiittävät, kun työ sujuu mukavasti. Varaudu siihen, että jos tänä kesänä kokeilet uutuustrukkia, kuskit toivovat samanlaista myös seuraavana kesänä. Mainiot työkalut motivoivat ja saavat työn sujumaan tehokkaasti.

Asiantuntijamme

Vinkit antoi vuokramyyntivastaava Petri Rajala. Petrillä on yli 20 vuoden kokemus trukkialasta, ja trukkivuokrauksen parissa hän on toiminut yli 15 vuotta. Toyotalla vuokramyyntivastaavana Petri on toiminut lähes 7 vuotta. Hän vastaa lyhytaikaisesta trukkivuokrauksesta. Päivittäisissä toimissaan Petri vastaa asiakkaiden vuokratiedusteluihin puhelimessa sekä sähköpostitse ja tarjoaa heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja, laajasta noin 450 trukin kalustosta. Näiden lisäksi hän vastaa tiiminsä kanssa trukkien toimituksista ja asiakkaiden kanssa sovittujen aikataulujen pitävyydestä.

New call-to-action

Suositut blogi-artikkelit