Pidetään trukit liikkeellä – tarjolla uusia palveluja, joustavuutta ja apua

7 minuuttia luettavaa

toyota trukit

Työntekijöiden ja asiakkaiden terveys ja turvallisuus on toimintamme ytimessä. Juuri nyt terveyden ja turvallisuuden merkitys toiminnassamme korostuu. Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta pystymme palvelemaan asiakkaitamme ja pitämään yllä toimintavarmuutta. Tässä tilanteessa esimerkiksi lääkkeiden ja elintarvikkeiden logistiikan sujuminen on ensiarvoisen tärkeää. Pidetään siis trukit liikkeellä, poikkeustilankin aikana.

Toyota Material Handling Finlandin koko organisaatio auttaa asiakkaitamme. Erikoisessa tilanteessa, jossa fyysiset tapaamiset eivät onnistu, kenttähuoltomme, asiantuntijapalvelumme ja myyntimme on mukautettu toimimaan uusien käytäntöjen mukaan. Olemme myös kehittäneet asiakkaitamme varten uuden palvelun ja asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan esimerkiksi erilaisten digitaalisten työkalujen käyttämisessä.

Huolto pelaa ja varaosia löytyy

Kenttähuolto toimii koko Suomen alueella normaalisti. Olemme ohjeistaneet mekaanikkomme uusilla hygieniaohjeilla, joita noudatetaan tarkasti. Mekaanikkojen suojautumistaso on korotettu vastaamaan tämän hetken vaatimuksiin. Lisäksi kaikki huollettavat koneet puhdistetaan kauttaaltaan ja näin mahdollisesti pinnoille jäävä infektioriski minimoidaan.

Omien ohjeidemme lisäksi mekaanikot myös noudattavat tarkasti asiakkaiden omia toimialaan liittyviä hygieniaohjeita ja -vaatimuksia.

Toimitamme myös varaosia edelleen Suomeen normaaliin tapaan. Koska käytämme varaosien toimituksissa yöjakelua, saamme osat paikan päälle nopeasti. Näin esimerkiksi reaktioaikamme ovat nopeita ja kriittisiin palveluihin saadaan apua tehokkaasti.

Uusi Kokeile ja osta -palvelu käyttöön

Koska trukki on kriittinen osa logistiikkaprosessia, haluamme auttaa yrityksiä, joiden varastoissa on tällä hetkellä korkea lisäkaluston tarve. Tällaisia toimijoita ovat esimerkiksi logistiikkakeskukset sekä lääke- ja elintarviketeollisuus.

Haastavaan tilanteeseen kehitimme joustavan tavan hankkia trukki. Toyotan lanseeraama Kokeile ja Osta -palvelu on mielenkiintoinen palvelu, joka on asiakkaalle helppo ja riskitön tapa kokeilla trukin sopivuutta omiin tiloihin ja toimintoihin. Palveluun sisältyy seitsemän päivän täysin kuluton trukin testijakso ja ilmainen toimitus.

Uskomme, että palvelun avulla ratkaistaan konkreettisesti lisääntyneen ajotarpeen pullonkauloja. Meillä on Suomen laajin trukkien varastovalikoima, jossa on yli 500 trukkia valmiina toimitukseen. Varastossa on tarjolla sekä uusia että käytettyjä trukkeja, joten palvelu varmasti aidosti vastaa asiakkaiden tarpeeseen.

Kokeile ja osta -palvelun hyöty näin poikkeustilan aikana on se, että trukkia voi testata omassa toimintaympäristössä ilman ylimääräisiä ihmiskontakteja. Kun ensin puhelimessa tai web-palaverissa käydään yhdessä läpi asiakkaan tarpeet ja trukin toiminnan vaatimukset, varastostamme varmasti löytyy kokeiluun sopiva trukki.

Asiantuntijat käytettävissä

Esimerkiksi Kokeile ja osta -palvelussa asiantuntijamme auttavat ammattitaitoisesti. Tällä hetkellä etätyöhön ohjeistettu organisaatiomme on tottunut käyttämään digitaalisia työkaluja ja he neuvovat ja ohjaavat mielellään, jos erilaisten verkkopalveluiden tai verkkokaupan käyttäminen mietityttää.

On ollut hienoa huomata, miten nopeasti suomalaiset yritykset ovat reagoineet muuttuneeseen tilanteeseen. Koska emme ole nyt pystyneet järjestämään koulutuksiamme fyysisesti paikan päällä, kehitimme koulutuksistamme verkossa toimivan palvelukonseptin. Se on saanut todella hyvän vastaanoton ja verkkokoulutuksiin on tullut mukavasi varauksia. Suomessa tosiaan osataan hyödyntää aika esimerkiksi osaamisen kehittämiseen. Yrityksillä on selvästi kykyä ja intoa ottaa käyttöön uusia työkaluja ja hakea uusia mahdollisuuksia. Kun homma tehdään vielä kustannustehokkaasti, pystytään tämäkin talouden stressitesti selättämään niin, että sen oppeja voidaan ottaa käyttöön tulevaisuudessakin.

tmh_banneri-tryandbuy-2500x700px

Tutustu tarkemmin Kokeile ja Osta -palveluun >>

Suositut blogi-artikkelit