Smart Truck -perusversion päivitys kalustonhallintajärjestelmään

7 minuuttia luettavaa

Toyota Smart Truck -trukki on jo perusversiona älykäs. Mutta jos haluat kaiken hyödyn irti trukkikalustosi älykkyydestä, perusversio kannattaa korottaa Toyota I_Site -versioon.

Trukkien parempi käyttöaste, kuljettajien parempi suorituskyky, riskien ja tapaturmien ennaltaehkäisy, iskujen ja törmäyksien seuranta, kuljettajien turvallisuus, pidempi trukin käyttöikä, energiatehokkuus, vähemmän käyttö-, kolari-, huolto- ja vakuutuskustannuksia. Hyötyjen lista on melkoinen. Hyödyt ovat niitä, joita juuri Toyotan I_Site-kalustonhallintajärjestelmän avulla voidaan tehostaa.

 

Mikä on I_Site?


I_Site on Toyotan noin 10 vuotta sitten kehittämä kalustonhallintajärjestelmä. Tällä hetkellä sen piirissä on yli 70 000 haarukkatrukkia. Järjestelmän avulla trukkeja voidaan seurata reaaliaikaisesti. Seuraaminen on mahdollista Toyotan Smart Truck -trukkeihin asennettujen telematiikkalaitteiden avulla. Laitteet keräävät tietoa ja lähettävät ne pilvessä sijaitsevaan tietokantaan. Koska teknologia kuuluu Smart Truck -trukkien tehdasvarustukseen, jo perusversiosta saa mukavasti tietoa irti, mutta jos trukkien toimintaa haluaa seurata ja kehittää omaa toimintaansa älykkäästi, voi perusversion korottaa I_Site-versioon.

 

Miksi kalustonhallintajärjestelmä on fiksu ratkaisu?


Julkisuudessa puhutaan paljon esineiden internetistä eli IoT:stä. I_Site on toimiva, käytännön esimerkki juuri tästä aiheesta. Kalustonhallintajärjestelmä on fiksu ratkaisu, koska sen avulla pystyy muodostamaan tehokkaasti kokonaiskuvan trukkitoiminnoista. Kun järjestelmän keräämää dataa seuraa, tietää tarkasti, mitä varastossa tapahtuu.

Tieto on koottu selkään muotoon, josta saa yhdellä silmäyksellä nopeasti selville useita eri parametreja ja niissä tapahtuneita muutoksia. Kerätyn tiedon pohjalta on helppo vaikkapa määrittää työvuorokohtaista trukkien määrää tai miettiä kuljettajien lisäkoulutuksen tarvetta.

 

Toyota I_Site -kalustonhallintajärjestelmä

 

Lisää älykkyyttä helposti


I_Site-version päivittäminen onnistuu helposti. Itse asiassa aktivointi käy yhdellä napsautuksella Smart Truck -verkkoportaalissa. Myös järjestelmän käyttäminen on näppärää, mutta suosittelemme silti osallistumista Toyotan järjestämään koulutukseen. Koulutuksista saat lisätietoa nettisivuiltamme. Myös asiantuntijamme kertovat mielellään lisää I_Site:sta ja sen käytännön hyödyistä.

 

I_Site vs. Smart Truck -vertailutaulukko

 

 Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lue lisää: Toyotan Smart Truck - konseptista » 

Lue lisää: I_Site -kalustonhallintajärjestelmästä »

 

Suositut blogi-artikkelit